Home

CITES documenten aanvragen via internet

Citaat:

In februari 2011 CITES-documenten aanvragen via internet:

De planning is dat u per 1 februari 2011 uw CITES-vergunningen en EG-certificaten kunt aanvragen via internet. Dit gaat via een elektronisch formulier in Mijn dossier op de website van het LNV-Loket: www.hetlnvloket.nl. U wordt stap voor stap door het formulier geleid. Ook kunt u bijvoorbeeld een bestaande aanvraag opnieuw gebruiken als basis voor een nieuwe aanvraag. U hoeft dan niet alles opnieuw in te vullen. Heeft u vragen? Bel dan met Het LNV-Loket. Als u wilt, kan een medewerker online meekijken op uw scherm. Dankzij uw digitale aanvraag is er minder kans op onvolledige of onjuiste gegevens en is uw aanvraag sneller verwerkt.

Inlogcodes:

Importeurs, exporteurs en handelaren die regelmatig CITES-documenten aanvragen, ontvangen in december een brief over het aanvragen via internet. In januari ontvangt deze groep de benodigde inlogcodes.

Oude papieren formulier vervalt:

Kunt u niet aanvragen via internet? Dan kunt u vanaf half januari een aangepast papieren formulier opvragen bij Het LNV-loket. Het oude papieren formulier kunt u niet meer gebruiken zodra het elektronische formulier online is. Dan vervalt ook de mogelijkheid om een aanvraag per e-mail in te dienen.

Laatst aangepast (dinsdag, 28 december 2010 16:03)